Resan som aldrig tar slut……

Att måla och skapa är något jag gjort sedan jag var liten. Skapandet har alltid varit en del av mig och har gjort mig till den person jag är idag – mitt sätt att uttrycka mig när ord inte räcker till.

Att från några få färger som blandas i olika doser ges möjligheten att kunna skapa både små och stora  färgexplosioner. Det är något jag tycker är riktigt häftigt….

För mig handlar det inte om att måla för eller till någon, utan för mig är målningen mitt verktyg att få balans i livet. Ett verktyg som hela tiden utvecklas och där riktningen aldrig kan tas ut i förväg.

Innan har målningen varit en sporadisk sysselsättning som resulterat i några enstaka tavlor. Målningen och konsten togs på för stort allvar och med tankar som ”inte kan väl jag måla”. Våren 2017 förändrades mitt sätt att se på mig själv och min passion för målning. Genom kursen Vedic Art öppnades möjligheterna upp att ge mig hän behovet och längtan efter att uttrycka mig med färg precis på det sättet som passar mig, kravlöst och på intuition. Finnas i nuet, måla på känsla och bara göra det som hjärtat vill. Det finns många konstnärer och kreatörer att inspireras av och för mig är en av dem den fantastiska konstnären Anna Karolina Larsson som i sann Vedic Art anda förmedlar sin konst från hjärtat.

För att kunna uttrycka mig behövs ingen ljus, stor och fin ateljé. Med tre små barn i huset tar jag tillvara på all tid jag får, vilket kan resultera i ett målarblock och material i tvättstugan i väntan på att maskinen tvättat klart

 

Målar inför ett bröllop